Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

148 persones en la 34a Caminada Ripollet-Montserrat

La tradicional sortida organitzada pel Centre Excursionista de Ripollet es va celebrar aquest passat diumenge en una jornada marcada per les altes temperatures que van suposar un repte per tots els participants.

Els organitzadors de la jornada, tots junts al final de la ruta..
Els organitzadors de la jornada, tots junts al final de la ruta.

Com cada any el Centre Excursionista de Ripollet ha organitzat una de les seves sortides més tradicionals que enguany era la XXXIV Caminada Ripollet-Montserrat. En aquesta 34a edició hi van participar 148 persones que van veure com les altes temperatures del passat cap de setmana suposaven un repte afegit, inclús per als excursionistes més experimentats que hi van participar. El recorregut seguit va ser l'habitual en aquesta sortida però, quan es va passar per les fonts de Vacarisses i Monistrol, es van trobar tancades. De la mateixa manera, no es va poder dur a terme la botifarrada tradicional a causa de les restriccions per incendis. 

Des de l'entitat s'ha felicitat a tots els participants d'aquest any per l'esforç realitzar en la jornada i s'ha animat a tothom qui vulgui participar en les següents edicions. 

Redacció Ripollet.cat - DVT