Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Epidemic Dance Show torna a portar l'espectacle Almas a Ripollet

El Teatre Auditori de Ripollet serà l'escenari que acollirà les dues úniques funcions de l'espectacle Almas. Aquestes es duran a terme el 23 i 24 d'octubre a les 19 hores a càrrec del grup ripolletenc Epidemic Dance Show. Tot i que aquest espectacle es va estrenar el passat mes de juny, el gran èxit assolit ha provocat que es tornin a programar dues representacions més. L'argument es centra en una noia i el camí que segueix per evolucionar i créixer personalment. Els espectadors podran gaudir de diverses coreografies d'estils tan variats com la dansa contemporània, funky, break-dance, hip-hop i dansa del ventre.
El grup ripolletenc Epidemic Dance Show va néixer de la fusió de dues entitats: Skamarlà Crew i Urban Show. Rere el seu debut amb l'espectacle Vivo, el qual també es va representar al nostre municipi, ara es troben en plena promoció de l'espectacle Almas.

A banda de les coreografies, també hi haurà artistes convidats com Ster Wax, Eve, Susana Barea i Blanca Sánchez; Silvana i el grup de dansa del ventre Ouyunis i la col·laboració d'Anabel Berral i Benja Villegas.

La durada de l'espectacle és de dues hores amb un descans de 10 minuts Les entrades es poden adquirir al Centre Cultural o bé per telèfon al 636 59 77 38. El preu és de 6 euros.

J.G.