Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet, reconeguda internacionalment

Jaume Badia i Josep Manel Requena, membres de l'AFOCER, han estat escollits president i secretari, respectivament, de la presidència de la prestigiosa organització fotogràfica internacional Image Sans Frontière. Aquesta és la primera vegada que aquests càrrecs recauen en persones que no tenen nacionalitat francesa. El nomenament va tenir lloc el passat 2 d'octubre a Thuarè sus Loire (França).
Premis per l'Afocer
D'altra banda, diversos socis de l'AFOCER han estat guardonats al Chengde 3th International Photographic Art Exhibition de Xina. Així, a l'apartat color, Joan Mimó es va endur la medalla de plata, com també ho va fer a l'apartat de blanc i negre. També es van acceptar obres de Juanma Gago, Jaume Badia i Josep Manel Requena a ambdós apartats.

Per últim, el proper 6 de novembre l'Afocer inaugurarà l'exposició Aqüeducte 2010 a dos quarts de vuit a la sala Enric Granados de Cerdanyola. Aprofitant aquest acte, es farà la presentació del llibre d'aquesta edició i l'entrega de premis i distincions als autors guardonats.

L.P./R.H.