Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bon temps i afluència al Ripostock de Tardor 2010

El passat 3 d'octubre la rambla dels Pinetons va acollir una nova edició del Ripostock de tardor.La tradicional Fira d'Estocs i Promocions que dos cops l'any organitza la Unió de Botiguers amb el suport de la Regidoria de Comerç va comptar amb la participació d'una trentena de comerços locals tant de roba com de gastronomia i serveis.
Durant el matí la 1a tinent d'alcalde, Rosa Maria Martín, el regidor de Comerç i Indústria, Joan Fandos, i la presidenta de la Unió de Botiguers de Ripollet, Maria Villariño, van saludar els comerciants participants. Els acompanyaven els tinents d'alcalde Xavier Peñarando i Ferran Tornel.
Diverses entitats van aportar el seu gra de sorra a la festa. Així, el Club Patinatge Artístic Ripollet va fer una paella popular. La Careta Teatre va realitzar un taller de maquillatge i animació al carrer. També es va dur a terme el sorteig de dos caps de setmana per a dues persones a un Hotel Spa de Platja d'Aro.

FOTO1: El Ripostock de Tardor a la rambla de Pinetons.
FOTO2: Durant el matí la 1a tinent d'alcalde, Rosa Maria Martín, el regidor de Comerç i Indústria, Joan Fandos, i la presidenta de la Unió de Botiguers de Ripollet, Maria Villariño, van saludar els comerciants participants. Els acompanyaven els tinents d'alcalde Xavier Peñarando i Ferran Tornel.
FOTO3: La Careta Teatre va realitzar animació durant el matí així com un taller de maquillatge.
FOTO4: El Club Patinatge Artístic prepara la paella.

L.P.