Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 30 de setembre

Dijous, dia 30, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple de setembre, amb 12 punts a l'ordre del dia. Entre les propostes d'acord destaca el nomenament d'Ernest Boquet com a Fill Predilecte de Ripollet, així com les aprovacions definitives del reglament que regula la segona activitat de la Policia Local i del servei públic de Tanatori. També es presentaran dues modificacions de crèdits i una rectificació de les festes locals de 2011. El Ple, que s'iniciarà a les 19.30 hores, serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM).
La primera votació serà per a l'aprovació definitiva del reglament aprovat el mes de juny que regula la segona activitat de la Policia Local. Aquest permetrà que aquelles persones que ja no puguin desenvolupar la seva activitat com a policia amb normalitat es puguin acollir a ell i puguin integrar-se a l'altra feina. El punt número quatre serà l'aprovació definitiva del servei públic de Tanatori, aprovat al maig, i el següent, l'expedient de licitació i contractació d'aquest mateix servei, a través d'una concessió administrativa que inclou la construcció de l'edifici, amb un pressupost estimat de 2,4 milions d'euros. Segons va declarar l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, en roda de premsa, es preveu que l'adjudicació es pugui fer el gener de 2011.

Els dos punts següents seran dos expedients de modificació de crèdits. El primer, per un import de 359.000 euros, destinats, entre d'altres coses, al nou edifici de formació del PMO, a les obres de les piscines municipals i a l'enderroc del dipòsit d'aigua que encara resta al nucli antic. El segon expedient és de 140.000 euros i correspon a traspassos entre les pròpies partides del PMO. El punt número set és l'aprovació d'una modificació del PERI del Cas Antic relativa a l'espai que ocupava l'antic cinema Coliseum i que havia estat qualificat d'equipament local administratiu. Amb aquest acord, es preveu canviar a equipament privat, per tal d'evitar que el propietari exigeixi l'expropiació a l'Ajuntament. D'altra banda, també es presenta a aprovació una rectificació de les festes locals de 2011, mantenint el 29 d'agost, dilluns de Festa Major, i traslladant la festa local de la Segona Pasqua al 14 de febrer, ja que la Generalitat ha traslladat la festa de la Diada a la Segona Pasqua, donat que l'11 de setembre cau en diumenge. El punt número nou serà el nomenament d'Ernest Boquet i Jiménez com a Fill Predilecte de Ripollet, a proposta de la Comissió d'Honors i Distincions. Aquesta comissió també ha proposat que el nou CAP de Ripollet es digui CAP Pinetons i així es votarà en aquesta sessió plenària. Per últim, al punt de mocions, es debatrà la presentada pel PP en relació al veto a la proposició de Llei que el PP va presentar al Congrés dels Diputats sobre les pensions i que el Govern no ha tramitat. El Ple finalitzarà, com és habitual, amb el torn de precs i preguntes.

R.H.