Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èl Club d'Escacs Ripollet es proclama subcampió de Catalunya, de partides ràpides per equips

Diumenge 26 de setembre de 2010, es va celebrar a Cambrils la Festa Catalana dels Escacs, que constava de diversos esdeveniments com ara el Campionat de Catalunya de Partides Ràpides per Equips. En aquesta trobada els ripolletencs es van proclamar una altra vegada subcampions de Catalunya de tercera provincial; aquesta vegada al Campionat de Catalunya de Partides Ràpides per Equips, que es va jugar abans del dinar, al mateix lloc.

El Ripollet partia des de l'última posició del rànquing inicial, ja que era l'equip més modest dels 42 que es van donar cita. Però amb esforç, es va aconseguir finalitzar a meitat de la taula. Els quatre ripolletencs van ser: Carlos Ruiz, Carlos Giménez, Xavier Vilasaró i Eloi Serrano.

El membres del club s'han mostrat molt satisfets de "repetir èxit, el mateix gran èxit assolit a principis d'any". I han declarat que "ens hem tornat a proclamar subcampions de Catalunya de tercera provincial, el dia del nostre primer aniversari. D'aquesta manera, hem tancat un primer any de somni, que va començar amb un subcampionat important i ha acabat de la mateixa manera".

F.R.