Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

A punt de començar els cursos i tallers del Centre Cultural

El Patronat Municipal de Cultura de Ripollet va obrir la setmana passada el període de matriculacions dels tallers del Centre Cultural per al nou curs 2010-2011. Enguany, el programa compta amb diverses novetats, entre elles, els cursos de curta durada o trimestrals que han passat a ser quadrimestrals, s'han afegit nous cursos nous atenent les demandes dels usuaris i s'ha modificat la forma de pagament, que ara serà mensual per tots els cursos. Fins ara s'han matriculat unes 150, mentre que altres 150 s'han preinscrit, a l'espera de matricular-lse en el cas que el seu grup compti amb un número suficient d'alumnes. Els Programa de cursos i tallers s'iniciarà el proper 4 d'octubre.
En aquests moments, tot i el període de matriculació ja ha finalitzat, encara resten algunes places vacants a tallers com el de tast de vi, cant, restauració de petits objectes, taller de còmic, complements de feltre i llana, pintura, i ioga, entre d'altres. Els cursos que més demanda han tingut han estat una vegada més els de cuina, guitarra i dansa del ventre. Altres ja tradicionals com pintura, ioga i tall i confecció estan ja consolidats. I entre les novetats, ha tingut força èxit el de massatge relaxant i curatiu i el de salsa.

Una altra de les novetats d'aquest curs és que s'ha incorporat un nou programa informàtic per tal d'agilitzar el procediment de preinscripció, matriculació i pagament. De moment, s'ha implantat la primera fase de l'aplicació. L'objectiu és oferir als usuaris la possibilitat que el proper curs puguin fer tots aquests tràmits on line. Per més informació cal dirigir-se al Centre Cultural de Ripollet (Rbla. Sant Jordi, 2-4, 08291-Ripollet), al telèfon 93 504 60 25 o bé al correu electrònic pmcij@pmcij-ripollet.org.

R.H.