Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La II Marxa contra l'atur passarà per Ripollet

La Marxa es realitzarà el proper mes d'octubre i travessarà, durant 6 dies, diverses comarques i localitats de Catalunya. La tarda del 6 d'octubre, cap a les 17 hores, passarà per Ripollet. A la nostra població, aquesta iniciativa l'ha liderat el COP-CpR, amb el suport de la Plataforma Los lunes al sol, diversos sindicats i formacions polítiques, així com entitats i ciutadans a títol individual.

Els participants a la Marxa entraran a Ripollet per l'Avinguda de l'Estació, travessaran la passarel·la de vianants i es dirigiran a l'Ajuntaments, on esperen ser rebuts pel Consistori. Posteriorment, pujaran pel carrer de Padró fins la rambla de Sant Jordi, per dirigir-se a la plaça de Pere Quart on es farà un acte públic. Posteriorment, es dirigiran cap a Montcada i Reixac, passant per la rambla de Sant Jordi, fins la carretera de Masrampinyo.

L'objectiu de la marxa és "fer visible l'atur massiu, la precarietat i el deteriorament dels drets socials, amenaçats amb nous retalls i retrocessos pels governs, amb el propòsit de sensibilitzar i mobilitzar la classe treballadora i la ciutadania". Amb aquesta mobilització, que sortirà d'Hospitalet i finalitzarà a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, es vol aconseguir "una resposta positiva" de les administracions a les reivindicacions de "treball estable i digne per a tots".

Durant la II Marxa contra l'atur, la precarietat i pels drets socials, es realitzaran diverses activitats i trobades a les ciutats del recorregut i es presentarà una carta reivindicativa als ajuntaments d'aquestes localitats. Els organitzadors han informat que presentaran una moció al Ple Municipal d'octubre.

R.H./F.R.