Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita a les obres de millora de les escoles dins els FEOSL

Els Fons Estatals per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local 2010 han permès realitzar aquest estiu diverses millores quant a la pintura i la il·luminació a quatre centres educatius del municipi. L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, acompanyat per la regidora d'Educació i Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, així com l'arquitecte i l'aparellador municipals, van visitar el passat dijous, 23 de setembre, les escoles Francesc Escursell, Josep Mª Ginesta i Tatché i Pol.
En total, s'han dedicat uns 160.000 euros als treballs de pintura. A l'escola Escursell s'han pintat tos els interiors, així com els elements de fusta, baranes i pilars metàl·lics. Al Tatché s'han pintat les parets i també les aules d'infantil, que van quedar malmeses a causa d'un acte vandàlic. Per últim, a les escoles Ginesta i Clavé s'han pintat les portes. A més, també gràcies al FEOSL, l'escola Ginesta ha estrenat aquest setembre una nova instal·lació d'il·luminació de baix consum, prevista de sistemes d'estalvi energètic, que ha tingut un cost de 160.000 euros.

L'alcalde i la regidora van aprofitar la visita per veure el nou menjador i els lavabos que s'han construït gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya. A més a l'escola Enric Tatché la seva directora els va mostrar l'estat dels lavabos d'infantil que en breu es reformaran, gràcies a les inversions del propi Ajuntament. També està previst que s'iniciïn aviat les obres de millora de la teulada i les finestres de l'escola d'adults Jaume Tuset, també finançades amb diners locals.

Foto 1: Exterior de l'escola Escursell
Foto 2: Visita a l'escola Escursell, amb la seva directora, Práxedes Egea.
Foto 3: Interior de l'escola Ginesta.
Foto 4: Visita a l'escola Tatché.
Foto 5: Lavabos de l'escola Tatché que seran reformats en breu.

R.H.