Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Aula d'Extensió Universitària arriba al centenar de socis

El proper 5 d'octubre tindrà lloc la sessió inaugural del nou curs de l'Aula d'Extensió Universitària, que durant el període d'inscripcions ha arribat al centenar de socis. L'Aula, portada a terme per una entitat local amb el suport de Serveis Socials, va presentar el passat dimarts, 21 de setembre, el programa de conferències del primer trimestre. La primera xerrada, oberta a tothom, anirà a càrrec de Mª Josep Rosselló, doctora especialista en Dietètica i Nutrició de la Universitat Ramon Llull i col·laboradora a diversos mitjans de comunicació. Aquesta comptarà amb la presència de l'alcalde i de la directora del Programa envelliment actiu de la UAB.
Com a excepció, la xerrada inaugural del proper 5 d'octubre, tindrà lloc al Teatre Auditori, a les 19 h. La resta de xerrades seran al Centre Cultural, a les 18 h. Art, economia, Els temes de les diferents conferències d'enguany, sis cada trimestre, han estat escollits en base a l'opinió dels alumnes de l'any passat. Les programades d'octubre a desembre són les següents:

- 19 d'octubre. El Modernisme tèxtil a Catalunya. A càrrec de Sílvia Carbonell Basté, llicenciada en Història de l'Art (UAB), Màster en Disseny Tèxtil (Escola Universitària de Terrassa), Cap de l'Àrea Tècnica del Centre de Documentació i Museu Tèxtil.
- 2 de novembre. La vida en imatges sobre Joana la Boja. A càrrec de Montserrat Lamua Cassou, professora d'Història de l'art, professora de l'Institut Europeu de Disseny vinculat a la UB i presidenta de l'AFOPA.
- 16 de novembre. Com va canviar Darwin la nostra visió del món. A càrrec de Francesc Lozano Winterhalder, professor de la Universitat Ramon Llull, astrònom i cosmògraf, membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell.
- 30 de novembre. Capitalismo de amiguetes, regulación y crisis financiera. A càrrec d'Alejandro Estruch Manjón, professor titular de Política Econòmica a la UB i membre del Cencle d'Economia.
- 21 de desembre. Dormir bé per viure millor. A càrrec d'Eduard Estivill, metge, pediatra i neurofisiòleg, especialista en alteracions de la son.

Recentment, la regidoria de Serveis Socials ha renovat el conveni de col·laboració amb l'entitat Aula d'Extensió Universitària, que ha pogut adquirir nou material per a millorar la qualitat de les conferències. Unes millores tècniques que se sumen a les realitzades recentment a la sala d'actes del Centre Cultural. Des del passat mes de juny l'entitat és presidida per Mari Àngels Pujols, en substitució de Manel Sauló.

R.H.