Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza el termini per sol·licitar els ajuts dels llibres de text

El proper dia 30 de setembre finalitza el termini per a què les famílies dels escolars de Ripollet sol·licitin l'ajuda universal de 36 euros, per a l'adquisició i socialització dels llibres de text, del curs 2010-11. Aquest ajut està adreçat a tots el nens i nenes empadronats a Ripollet que cursen estudis des de P3 fins a 6è de primària. Per sol·licitar l'ajuda cal fer la tramitació per Internet, a través de la web de l'Ajuntament ripollet.cat
El mateix dia 30 de setembre finalitza també el termini perquè les AMPA dels centres educatius del municipi sol·licitin els ajuts per a la socialització dels llibres de text. Per a qualsevol dubte el contacte és la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet (c. d'Isabel la Catòlica, 2 - tel. 93 504 60 08).

Xerrada pels més petits
Dimecres, 22 de setembre, se celebrarà al Teatre Auditori una xerrada per als pares i mares dels alumnes que aquest curs escolar han començat P-3. Serà a les sis de la tarda i anirà a càrrec de la psicòloga Sílvia Palou, que parlarà de ajudar als nens quan comencen a anara a l'escola. L'activitat està organitzada per al Regidoria d'Educació a través del Pla Educatiu d'Entorn.

F.R.