Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'exposició sobre els 20 anys del Dia de l'Arbre segueix itinerant per Ripollet

Durant aquest curs l'exposició sobre els 20 anys de la celebració del Dia de l'Arbre continuarà el seu passeig pels centres educatius i culturals del municipi. Aquesta exposició és un homenatge a totes les escoles que han participat i que han fet possible que durant 20 anys a la primavera, s'hagi celebrat aquesta diada festiva. El Dia de l'Arbre té per objectiu conscienciar la població de la importància dels arbres en l'ecosistema urbà i també constituir un recurs educatiu per inculcar valors de respecte cap el medi.
L'exposició mostra un recorregut per la història d'aquesta festa i és un reflex dels canvis que s'han produït durant aquest temps a la ciutat. També fa un breu repàs de les primeres festes de l'arbre a començaments de segle XX i després se centra en les jornades celebrades els darrers anys. Un altre apartat mostra com han canviat les zones reforestades gràcies al Dia de l'Arbre i també hi ha un recull d'opinions de moltes de les persones que hi han participat.
L'exposició també mostra els treballs relacionats amb els arbres que han realitzat diferents ciutadans amb motiu de la celebració d'aquests vint anys i les diferents iniciatives que han sorgit per part de la ciutadania per commemorar aquest esdeveniment.

El calendari d'itinerància de l'exposició a partir d'octubre és el següent:

4-15 d'octubre de 2010, a l'Escola Pública Gassó i Vidal
1-7 de novembre de 2010, al Centre Cultural
8-22 de novembre de 2010, a la Biblioteca Municipal
El segon trimestre de 2011, al Col·legi Sant Gabriel