Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vine a la Gresca el curs 2010-2011

El Centre d'Esplai La Gresca ja ha posat en marxa les seves activitats pel nou curs 2010-2011. Es tracta de l'esplai diari, l'esplai de dissabte, el Casal Jove la Gresca i els cursos d'informàtica. Per a més informació i inscripcions, poden dirigir-se al seu local, ubicat al carrer de Bonavista, 12, de Ripollet, de 10 a 13 i de 17 a 19 hores.
Esplai diari
L'esplai diari és un espai obert a nens i nenes de 3 a 11 anys, que educa en les competències socials i personals, els valors i l'autoestima. Des de que els infants surten de l'escola fins que el pare o la mare acaba la seva jornada laboral, s'estén un espai de temps en què cal assegurar la protecció i l'educació dels fills i filles. La Gresca assegura l'atenció i la protecció als infants i unes oportunitats educatives diferents i complementàries a l'escola. L'horari és de dilluns a divendres de 17 h a 19.30 h.

L'esplai de dissabtes
Es tracta d'un espai socioeducatiu des d'on impulsen el desenvolupament personal dels infants i joves i treballen per la seva participació i implicació en els afers socials, educant en la solidaritat, la llibertat i la responsabilitat amb monitors i monitores voluntaris que formen un equip consolidat. Va dirigit a nens/es de 3 a 11 anys els dissabtes de 16 h a 19 h, amb un preu de 40 euros anuals.

Casal Jove la Gresca
És un espai relacional, de trobada i d'atenció als i les joves que promou l'aprenentatge, el lleure educatiu, l'autogestió del temps lliure i les capacitats dels nois/es. A partir dels 12 anys, els horaris són dilluns, dimarts i dijous de 18 h a 19.30 h i dimecres i divendres de 17.30 h a 19.30 h.

Connect@'t
Aquest projecte té la voluntat d'impulsar l'accés a les TIC com a mesura per combatre la desigualtat tecnològica. Proposa i t'ofereix recursos i coneixements per a l'alfabetització digital, tot fent activitats socials, educatives i formatives a través de la informació. Hi ha aula oberta, amb punt de connexió a internet d'ús comunitari i cursos d'informàtica per a adults (consultar horaris i preus).

R.H.