Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jordi Pino guanya la 3a Cursa de Cambrers de Ripollet

El passat dilluns 30 d'agost i en el marc de la Festa Major 2010 va tenir lloc la 3a Cursa de Cambrers de la Vila de Ripollet. El guanyador va ser Jordi Pino, cambrer del bar local Maverick que es va endur 250 euros, trofeu i el seu pes en cervesa. El segon classificat va ser el cerdanyolenc Javier Guarnido, el tercer Álvaro Justiniano i el quart José Martín. La cambrera més ben classificada va ser Lucía Fanaru.
D'altra banda, Juan Maria Chávez, un dels propietaris de La Rotonda Tapas, es va endur el guardó al cambrer de més de 40 anys, premiat amb 50 euros, un pernil i trofeu.

Gran nombre de participants
Trenta participants d'establiments hostalers de Cerdanyola i Ripollet, majoritàriament, van disputar una cursa en la qual s'havia de combinar rapidesa i habilitat. La prova consistia en portar durant 80 metres i damunt de la safata de feina 3 ampolles de cervesa i dues copes plenes de líquid, superant obstacles. Vessar líquids i abocar alguna ampolla penalitzava el corredor. Perdre la safata o agafar-la amb les dues mans, comportava la desqualificació.
A l'acte van assistir l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i els regidors de Cultura, Ferran Tornel, i Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos, que van lliurarels premis. També hi eren presents el president del Gremi d'Hostaleria, Enric Gené, el representant de Gros Mercat, Gonzalo Ramón, el representant de la Cervesera Damm, Carlos Martín, i el membre de la comissió de la Festa Major, Ramon Domènec.
El Gremi d'Hostaleria valora molt positivament la cursa, agraint a les empreses i institucions col·laboradores, participants i a la ciutadania local el seu suport.

L.P.
Fotos cedides pel Gremi d'Hostaleria
Foto1: El grup de participants.
Foto2: El guanyador, Jordi Pino
Foto3: La guanyadora Lucía Fanaru.