Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La subdelegada del govern, Montserrat Garcia, visita les obres dels FEOSL a Ripollet

El passat dijous, 26 d'agost, la subdelegada del govern a Barcelona, Montserrat Garcia va visitar el municipi per conèixer algunes de les obres que està realitzant l'Ajuntament de Ripollet finançades pels Fons Estatals per l'Ocupació i la Sostenibilitat Local. Així, la comitiva, encapçalada per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i les regidores Rosa Martin i Gemma Edo van visitar el Poliesportiu Municipal i el carril bici.
A les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, Montserrat Garcia va poder veure les pistes de tennis, dues de les quals ja han estat remodelades i posteriorment un tram del carril bici, situat al costat de la comissaria dels Mossos d'Esquadra. Durant la trobada, tant la subdelegada del govern com el propi alcalde es van mostrar molt satisfets de les inversions realitzades en el municipi gràcies als fons FEOLS així com a la resta del territori (una inversió de 1.500 milions d'euros només a la província de Barcelona).

Crisi
L'alcalde i la subdelegada també van aprofitar la visita per mantenir una reunió en privat per tractar d'altres temes que afecten a la ciutat com ara el retorn de fons a l'Estat per part dels Ajuntaments, més de 700.000 euros en el cas de Ripollet. Parralejo, tal i com ja va declarar a la darrera sessió del Ple Municipal va lamentar que "els ajuntaments que fins ara han estat curosos i responsables amb la despesa estiguin ficats en el mateix sac que els que s'han endeutat per sobre de les seves possibilitats". Sobre aquest tema, Montserrat Garcia va declarar que en aquests moment s'està negociant una solució beneficiosa per a totes les parts, però que la prioritat continua sent el Pla d'Estalvi.

F.R.