Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FM'10. Diumenge, 29 d'agost. Dia d'esport, fotografia, gegants i teatre

A partir de les nou del matí, sortirà del Pavelló Joan Creus la XXXII Cursa Popular de Festa Major, organitzada pel PAME. Al mateix temps, el Poliesportiu acollirà el Campionat de Tennis de Ripollet. A les 9h jugaran el 3er i 4art classificat i a les 11h la final de dobles masculina i femenina. El lliurament de premis tindrà lloc a la una del migdia.
D'altra banda a partir de les 10 del matí Acció Fotogràfica Ripollet iniciarà també la seva II Marató Fotogràfica pels carrers del municipi.
Els gegants seran protagonistes a partir de dos quarts de dotze del matí, quan es plantaran a la rambla de Sant Jordi amb Sarrià de Ter. A les 12.15h tindrà lloc la cercavila i a un quart de dues ball a les antigues pistes de l'Esbar. Aquesta activitat està organitzada per la CRAC.

Nit de teatre al Centre Parroquial
Amics del Teatre ha preparat per al diumenge de Festa Major la representació de Fogons. Dirigida per Laia Vilardell, l'espectacle és, una obra de teatre feta amb quatre gotes de sarcasme, un polsim de realitat i una bona quantitat d'humor. Protagonitzada per Xavi Caballé, Iris Alarcón, Víctor Garibaldi, Berta Díaz i Toni Liarte, la representació començarà a les 23 h.