Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

FM'10. Divendres, 27 d'agost18è Ripollet Rock Festival. Canvi de cartell!!

L'Associació Ripollet Rock tancarà enguany els actes de celebració del 25è aniversari del programa de ràdio Viaje al Reino del Metal amb la 18a edició del Ripollet Rock Festival. Cinc bandes nacionals formen el cartell. L'entitat ha volgut que sigui així com als inicis d'aquest festival, convertit en un referent més enllà de les nostres fronteres. Finalment, Exkissitos, Avulsed, Beethoven R. Muro i Transfer són els grups que s'encarregaran d'omplir enguany el recinte de La Gibrelleta. Per motius de salut, Atlas no pot actuar al festival i ha estat substituït per Exkissitos, banda tribut a Kiss.
Transfer, el grup de rock de Benicalap (València) obrirà el concert d'enguany. Aquesta banda destaca dins el panorama nacional de rock urbà. Amb 8 treballs a les seves esquenes, Transfer està format actualment per Aris (veu), Karlos (baix), Aitor (bateria), Ferran (Guitarra) i Fita (guitarra).
La banda sorgida de les cendres de Bella Bestia, mític grup dels 80, Beethoven R (Madrid), comparteix protagonisme en el cartell d'enguany. Es tracta d'un clàssic del hard rock nacional, que l'any 2009 va publicar el seu quart treball, Más vale tarde... que nunca!.
Avulsed (Madrid) és una de les formacions més veteranes i constants del panorama del death metal espanyol, tot i que triomfen més a l'estranger. Incansables des de la seva creació l'agost de 1991, van publicar nou àlbum l'estiu passat, Nullo.
El quartet de Vallecas, Muro, format el 1984, és un clàssic del heavy metal espanyol. El seu concert a Ripollet s'inclou dins la gira de reunió de la formació original. Finalment, pel que fa a Exkissitos, no hi ha cap banda a Espanya que ofereixi un espectacle tan treballat, vistós, impactant i fidel a la banda versionada, Kiss.

R.H.