Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bàsquet, handbol i tennis taula per Festa Major

Encara resta obert el termini d'inscripcions per a participar a les activitats esportives de Festa Major 2010. Es tracta del Torneig de Bàsquet 3x3, del Torneig d'Handbol i de la Gimcana/Torneig de Tennis Taula. Fins al 26 d'agost es podran recollir al Centre Cultural (rbla. de Sant Jordi, 2-4) les butlletes d'inscripció i, una vegada omplertes, lliurar-les al mateix centre. En el cas de l'handbol i del tennis taula, la inscripció finalitza el mateix dia de l'activitat.
El Torneig de Bàsquet 3x3 i l'Handbol tindran lloc el dissabte, 28 d'agost, a partir de les 10 del matí, a la plaça de Joan Abad. Encara que els equips estan formats per 3 persones en el bàsquet i per 4 en el handbol, separades per edat, si hi ha algú que vol participar i no té equip l'organització els podrà agrupar.

D'altra banda, el dilluns, 30 d'agost, a partir de les 10 hores, es durà a terme una Gimcana/Torneig de Tennis Taula a les antigues pistes de l'ESBAR. Les inscripcions són individuals i també es poden passar a buscar al Centre Cultural o es poden formalitzar el mateix dia de l'activitat.

Totes aquestes activitats estan organitzades pel PMC i compten amb el suport del CB Sant Gabriel, CB Ripollet, Club Handbol Ripollet i Club Tennis Taula Ripollet, amb la col·laboració del PAME.