Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripcions a les curses BTT i atlètica de Festa Major

La cursa BTT es consolida a la Festa Major amb novetats al circuit, mentre que la cursa atlètica arribarà enguany a la seva 32a edició. Les inscripcions d'ambdues probes es poden formalitzar, a través del web del Pame www.pame-ripollet.org. Quant a la carrera de bicicletes tot terreny, aquesta se celebrarà el dissabte 28 d'agost, mentre que la d'atletisme tindrà lloc el diumenge, 29 d'agost.
CURSA DE BICICLETA DE MUNTANYA O TOT TERRENY (BTT)
Després de dos anys de cursa amb el nou format i 19 des dels seus inicis, la cursa BTT es consolida com a un dels actes esportius amb més participació dins el programa d'activitats de la Festa Major. La proba es farà al parc dels Pinetons. Hi haurà esmorzar i un obsequi per a tots els participants. La inscripció és totalment gratuïta. Per arribar a tots els públics s'ha optat per fer tres modalitats:

· Cursa de nivell A: Sortida a les 10 hores i un recorregut de 17 km. Una cursa pensada per a la gent que està acostumada a fer curses o sortir en bici regularment. És un circuit ràpid i de dificultat mitja. Hi pot participar tothom. Hi haurà 5 categories: infantil, cadet, juvenil, sènior i veterà.

· Cursa de nivell B: Sortida a les 11.15 hores i un recorregut de 8'5 km. Una cursa pensada per a la gent que surt ocasionalment amb la bici. És un circuit ràpid de dificultat baixa. Hi pot participar tothom i esperem un acte multitudinari. Serà un cursa divertida i amb premis als millors classificats en les 5 categories convocades: infantil, cadet, juvenil, sènior i veterà, tant en modalitat masculina com femenina.

· Pedalada familiar: NOU CIRCUIT!! Sortida a les 12 hores i un recorregut de 3'5 km. Una pedalada pensada per fer-la en família. Circuit més suau que en anteriors edicions, pensat per famílies amb nens petits. La inscripció es farà el mateix dissabte.

A més de tot això, s'instal·larà a la font del Parc de Pinetons un circuit d'habilitats on els menors de 14 anys podran demostrar la seva perícia amb la bici, en un circuit ple d'obstacles.

CURSA ATLÈTICA DE 10 KM
El diumenge 29 d'agost arriba la 32a Cursa de Festa Major. La sortida tindrà lloc al Pavelló Municipal Joan Creus i recorrerà els carrers de Ripollet. Hi haurà esmorzar per tots els participants. Les distàncies per les altres categories son: benjamins i alevins, 2.000 metres; infantil, cadet i juvenil 2.400 m, promesa, júnior, sènior I veterà, 5.000 metres, I absolut 10.000 m.