Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Segueixen obertes les piscines descobertes del Poliesportiu

Fins el proper dimarts, 31 d'agost, després de Festa Major, continuaran obertes les piscines descobertes del Poliesportiu Municipal. Recordem que la temporada d'estiu es va iniciar el passat 19 de juny. Es seu horari és de dilluns a diumenge, de 10.30 a 20 hores. El preu de l'entrada per als adults és de 5,20 euros i de 3,70 euros per als menors de 18 anys (consulteu descomptes).

Instal·lacions remodelades
Enguany, les piscines han obert amb certes millores. S'ha instal·lat gespa artificial a l'exterior, també s'ha construït una coberta mòbil a les dues piscines petites i s'ha reformat la piscina olímpica, reduint la seva fondària, per tal d'ampliar l'espai de lleure aquàtic. També s'ha millorat el seu accés, per tal que sigui més àgil i evitar cues, el que ha comportat l'eliminació del servei de guardaroba.

Tancament de la piscina coberta
Durant el mes d'agost, tant la piscina coberta com el gimnàs romandrà tancat al públic, per tal de realitzar treballs de manteniment de les instal·lacions del Poliesportiu i amb l'objectiu de molestar el menys possible.

R.H.