Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ajudes per comprar llibres de text i material escolar

Entre els mesos de juliol i setembre l'Ajuntament manté obert el termini de sol·licitud de l'ajuda universal de 36 euros per a l'adquisició de llibres de text del proper curs. Aquesta beca està adreçada a tots el nens i nenes empadronats a la localitat, que cursin estudis des de P3 fins a 6è de primària. Es tramita únicament per Internet, a través de l'aplicació que s'ha habilitat a la web . El termini de presentació finalitza el proper 30 de setembre.
Fins a la mateixa data restarà oberta la convocatòria perquè les AMPA sol·licitin els ajuts per a la socialització dels llibres de text. En el cas d'aquestes associacions, les aportacions seran de 1.000 euros per als centres amb dues línies i de 600 euros per als d'una línia.
El pressupost per a tot el paquet de beques s'ha previst en uns 125.000 euros. Per la seva banda, la Regidoria de Serveis Socials ha atorgat gairebé 24.000 euros en ajudes per a llibres i material escolar pel curs 2010-2011. De les 615 sol·licituds presentades, se n'han aprovat 433.

R.H./L.P.