Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Nits de Música també celebren l'aniversari de l'Associació d'Espectadors.

El dijous 15 de juliol, a les 20 h., tindrà lloc al Centre Cultural una nova edició de les Nits de Música, en aquest cas emmarcades en la mostra Simfonia d'Emocions que es pot veure a la Sala 1 del Centre Cultural fins el proper 28 de juliol. Aquesta és una de les activitats que l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha preparat amb l'objectiu de donar a conèixer els 17 anys d'història de l'entitat. Durant aquesta sessió es farà un repàs de les Nits de Música que s'han fet al llarg dels anys, amb una acurada selecció de peces operístiques i de sarsuela .
El darrer dels actes tindrà lloc el dimarts 27 de juliol, quan es clourà l'exposició i l'Associació d'Espectadors presentarà els espectacles que formaran part de la temporada 2010-2011 al Teatre Auditori. L'acte comptarà amb l'actuació de La Careta Teatre.
El passat 12 de juliol, i emmarcat també en la mostra, es va dur a terme un homenatge a Miguel Hernández i a Salvador Espriu, amb motiu del centenari del naixement del poeta d'Orihuela i el 25è aniversari de la mort de l'escriptor català a càrrec del Café Literari.


FOTO: Cedida per Joana Raja. Públic al Teatre Auditori en una sessió organitzada per l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.

L.P.