Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Comerç presenta un estudi d'hàbits dels clients del Mercat Municipal

Dilluns passat la Regidoria de Comerç, Indústria i Turisme de l'Ajuntament va presentar l'estudi d'hàbits de compradors i no compradors del Mercat municipal de Ripollet als seus concessionaris. Aquest estudi ha estat elaborat per la Cambra de Comerç de Sabadell.
Segons les dades que se'n desprenen, actualment l'edat mitjana dels compradors és de 50.6 anys, mentre que la dels no compradors és de 45.5 anys. Per edats, el segment més important dels no compradors es situa entre els 35 i els 44 anys, amb un 30.3%, mentre que aquest mateix segment en els compradors suposa el 22.8%.
Pel que fa als horaris escollits per anar a comprar al Mercat, un 41% dels compradors poden anar-hi qualsevol dia, mentre que un 24% prefereixen fer-ho en divendres, preferentment de 10 a 12 hores. Pel que fa als no compradors un 39% hi anirien qualsevol dia i un 26% ho faria els divendres. Quant als horaris, opten per 10 a 12 hores en un 38%, o de 17 a 20 hores en un 28%.
En relació als aspectes que caldria millorar per captar clients, segons es desprèn de l'estudi, un 52% creuen que seria necessari millorar els preus; disposar de més oferta de productes i realitzar més promocions, és prioritari per un 30.3% dels no compradors; i un 26.4% creuen que caldria disposar d'horaris més amplis.

Tot i que l'estudi no és la solució per a reactivar l'afluència de compradors al Mercat sí que servirà de guia per millorar alguns aspectes que facin atractiu l'accés a la llotja municipal i aconseguir així un increment de clients.

L.P.

Foto: El regidor de Comerç, Joan Fandos, durant la presentació de l'estudi