Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cubà Orelvis Pérez, campió del I Open Internacional d'Escacs de Can Mas

El Mestre Internacional procedent de Cuba i recentment nacionalitzat espanyol Orelvis Pérez va ser el campió de la primera edició de l'Obert Internacional d'Escacs de Can Mas, que va aplegar 60 jugadors federats i aficionats, 8 d'ells reconeguts com a Mestres Internacionals. El segon lloc d'aquest torneig va ser pel peruà Miguel Muñoz, i tercer va ser el jove jugador sub16 Marc Sánchez Ibern. Els premis als millors jugadors locals van ser per Eloi Serrano, a la categoria absoluta, i per Gerard Vilasaró, a la categoria sub16.
El torneig, que forma part del Projecte d'Intervenció Integral del Barri de Can Mas, va permetre tant la participació de molts veïns de Ripollet que s'estrenaven en una competició d'escacs i van gaudir del torneig, com també poder gaudir del joc espectacular de Mestres Internacionals vinguts de Perú, Cuba, Xile, Colòmbia i Argentina, entre d'altres. Cal destacar, també, la gran esportivitat que hi va haver durant tota la competició. Els àrbitres Miguel Ramos i Cristina Bosch no van tenir cap dificultat pel bon ambient que va regnar durant el torneig.

A la cerimònia de cloenda van assistir el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos, i el representant de la província de Barcelona a la Federació Catalana d'Escacs, Joan Antoni Pérez. Tots dos van manifestar la seva satisfacció per la participació en aquest primer torneig d'escacs que es disputava a la vila de Ripollet.

F.R.