Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença a preparar-se el pas per Ripollet de la II Marxa contra l'atur

Membres de la Plataforma Los Lunes al Sol, la FTC-IAC, el COP-CpR, EUiA, ICV, PP i NNGG de Ripollet, així com una veïna a títol individual, van reunir-se el passat dimarts, 6 de juliol, al Centre Cultural, per tal de preparar les activitats del pas per Ripollet de la II Marxa contra l'atur a Catalunya. La Marxa es realitzarà el proper mes d'octubre i travessarà durant 6 dies diverses comarques i localitats de Catalunya. La tarda del 6 d'octubre passarà per Ripollet.
Aquesta iniciativa té per objectiu "fer visible l'atur massiu, la precarietat i el deteriorament dels drets socials, amenaçats amb nous retalls i retrocessos pels governs, amb el propòsit de sensibilitzar i mobilitzar la classe treballadora i la ciutadania". Amb aquesta mobilització, que sortirà d'Hospitalet i finalitzarà a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, es vol aconseguir "una resposta positiva" de les administracions a les reivindicacions de "treball estable i digne per a tots".

Durant la II Marxa es realitzaran diverses activitats i trobades a les ciutats del recorregut i es presentarà una carta reivindicativa als ajuntaments d'aquestes localitats. A més, està previst la presentació de mocions als plens dels ajuntaments. Les entitats convocants preveuen realitzar més assemblees a Ripollet, per tal de reunir el màxim suport possible a aquesta iniciativa, tant d'entitats com de la resta de la societat civil.

R.H.