Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una quarantena de joves del Kftí participa d'un intercanvi europeu

Del 10 al 17 de juliol, els joves de 15 a 17, usuaris del Kftí de Can Mas i del Casal de Joves participaran en una trobada europea amb altres nois i noies de la seva edat de França i Itàlia. L'intercanvi es farà en una casa de colònies del Pla de l'Estany, on tot el grup realitzarà una sèrie d'activitat en el marc pedagògic de la Cultura de la pau.
En total, participaran 40 joves de Ripollet i 30 més de França i Itàlia. L'activitat està organitzada per la Regidoria de Joventut, amb el suport de la Unió Europea i l'ha gestionat l'empresa Iniciatives i Programes, responsable de la coordinació dels dos Kftí. Durant tota una setmana, els joves faran activitats per tal de potenciar el coneixement i especialment el respecte vers l'altre.

El regidor de Joventut, Ferran Tornel, va manifestar durant la roda de premsa de presentació que "aquest era un projecte que feia molt de temps que esperàvem poder portar a terme i ens agradaria que en properes edicions els joves de Ripollet poguessin visitar d'altres països".

F.R.

Foto:
- El regidor de Joventut, Ferran Tornel, amb els monitors i la dinamitzadora juvenil responsables del Kftí.