Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Info de la setmana: 2 de juliol de 2010

L'edició 131 de l'Info, del divendres 2 de juliol, ha tancat la tercera temporada d'aquest programa informatiu de Ripollet Ràdio. Aquesta edició ha comptat amb la intervenció de la Carla Escursell, una alumna de l'INS Lluís Companys que ha tret la nota més alta de Ripollet a la selectivitat, un 9,25. També hem entrevistat a Imma Prat, membre de la Comissió Organitzadora de les Festes de la Tardor, que enguany celebren el seu 30è aniversari. I per últim, hem fet un repàs de la 16a temporada de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell, amb la seva vicepresidenta, Laura Dulcet, qui també ens ha avançat els primers espectacles de la propera temporada i dels actes organitzats per aquest mes de juliol.
L'Info marxa de vacances
Amb motiu de la programació d'estiu de Ripollet Ràdio, aquest ha estat el darrer Info de la temporada. Tot i això, l'emissora municipal mantindrà els butlletins horaris i les agendes culturals durant tot el mes de juliol. L'Info tornarà a emetre's el proper 17 de setembre.

Redifusió i descàrrega per Internet
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores. També podeu descarregar la darrera edició de l'INFO de l'arxiu adjunt. La qualitat de so ha estat reduïda per tal d'agilitzar la seva baixada.

Foto: Laura Dulcet, vicepresidenta de l'Associació d'Espectadors.

R.H.