Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per sol·licitar els ajuts dels llibres de text

L'Ajuntament ha iniciat la tramesa de les cartes informatives per a la solicitud de l'ajuda universal de 36 euros per a l'adquisició de llibres de text del proper curs. Aquesta beca està adreçada a tots el nens i nenes empadronats a la localitat, que cursin estudis des de P3 fins a 6è de primària. Es tramita únicament per Internet, a través de l'aplicació que s'ha habilitat a la web ripollet.cat. El termini de presentació finalitza el proper 30 de setembre.
Durant la primera quinzena de juliol, s'enviaran les cartes informatives als domicilis on els beneficiaris estan empadronats, amb els codis per poder tramitar l'ajuda. També s'ha obert la convocatòria perquè les AMPA sol·licitin els ajuts per a la socialització dels llibres de text. La data limit també és el 30 de setembre de 2010. En el cas d'aquestes associacions, les aportacions seran de 1.000 euros per als centres amb dues línies i de 600 euros per als d'una línia. El pressupost per a tot el paquet de beques s'ha previst en uns 125.000 euros.

Per a qualsevol dubte, el contacte és la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Ripollet (c. d'Isabel la Catòlica, 2 - tel. 93 504 60 08).

R.H.