Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 5.000 escolars assisteixen a la campanya escolar de teatre, música i dansa

El Patronat Municipal de Cultura ha finalitzat la campanya escolar de teatre, música i dansa per als centres educatius del municipi del curs 2009-2010. En total, més de 5.000 nens i nenes de 9 escoles de Ripollet s'han apropat al Teatre Auditori per assistir als espectacles que s'han programat. Aquesta campanya ofereix la possibilitat als alumnes de, en horari escolar, gaudir d'alguna representació teatral, de música o dansa, apropant així als joves a aquestes disciplines
El PMC realitza una selecció d'espectacles de teatre, música i dansa que, prèviament validada per la Diputació de Barcelona, s'ofereix a les escoles mitjançant la Guia d'Activitats Educatives. Enguany, s'han programat 8 espectacles distribuïts en 25 passis, de novembre a juny. Per tal d'adaptar les representacions als objectius específics segons el curs, es separen per cicles: infantil, inicial, mitjà i superior.

Un dels principals objectius de la campanya escolar és la formació de nous públics en l'àmbit de les arts escèniques. En aquest sentit, el PMC ha agraït la tasca que desenvolupen les escoles de Ripollet, com a principals impulsores per a què els alumnes assisteixin al teatre a veure els espectacles. Actualment el Patronat Municipal de Cultura està preparant la Campanya escolar del curs 2010-2011.

F.R.