Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop d'un miler d'infants participen a la Festa de l'Esport

Coincidint amb el 25è aniversari del Poliesportiu Municipal, prop d'un miler de nens i joves van participar el passat dissabte, 12 de juny, a la festa de cloenda de l'esport escolar. Gimcana, activitats multiesportives, jocs d'aigua, així com inflables i circuits, van ser les activitats programades. Al vespre, va ser el torn de les actuacions dels gimnasos i els grups del Poliesportiu.
Durant el matí, els joves participants, amb la seva samarreta de la festa, es van dividir per categories en quatre grups, per tal de fer rotació i poder participar a totes les activitats programades. No hi va faltar l'esmorzar ni els obsequis. El matí va finalitzar amb un sorteig de bicicletes. A partir de les 21 hores van actuar el gimnàs Duo Fitness, el Bun-Kay, l'Escola de ball La Escuela i els grups del mateix Poliesportiu, omplint com sempre de públic la pista coberta.

Piscines descobertes
Enguany l'obertura de les piscines descobertes no ha pogut coincidir amb la Festa de l'Esport, donat que les pluges de la darrera setmana van impedir finalitzar les obres de millora que s'estan realitzant en aquesta àrea. El PAME estima que restaran obertes el proper cap de setmana.

R.H.