Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la restauració dels olis de Solà al CIP

Durant el mes de juny, l'Àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura està realitzant la restauració de tres obres de grans dimensions del pintor local Andreu Solà i Vidal, custodiades pel Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. La millora es dur a terme gràcies al programa de restauració de la Xarxa de Museus Locals, a través de la qual la Diputació de Barcelona dóna suport als museus, tant en aspectes de conservació preventiva, com en atendre les necessitats de restauració dels fons i col·leccions.
En aquest cas, i mitjançant un conveni entre la Diputació i l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona, restauradors professionals, acompanyats d'un grup d'alumnes en pràctiques de l'especialitat de pintura, es faran càrrec de la restauració de tres olis de Solà que presenten llacunes, descamació o corc a la fusta.

El passat 9 de juny es va realitzar jornada de Portes Obertes per tal que els ciutadans i ciutadanes que ho desitgessin poguessin apropar-se al CIP, Molí d'en Rata i veure com es treballa "in situ" en la restauració d'una obra d'art.

Fotos:
- Imatges de la restauració.