Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CIU inicia un programa d'apropament als barris de Ripollet

El passat divendres 4 de juny, l'agrupació local de CIU va muntar una carpa davant de la plaça Pere Quart per conèixer l'opinió dels veïns sobre l'acció política de l'ajuntament en el nucli antic de Ripollet. Així, es va repartir un full específic amb informació d'accions concretes que afecten el cas antic de Ripollet. També es va preguntar als ripolletencs com estan vivint l'actual crisi.
CIU, a través d'una nota de premsa, ha valorat molt positivament l'acció, ja que molta gent es va apropar a la carpa per debatre diferents temes d'actualitat que preocupen els veïns del municipi.

L'acte està emmarcat en una campanya d'apropament als barris que el grup municipal va posar en marxa el passat 16 de maig al barri de Can Mas, on també es van repartir fulls informatius entre els assistents. Amb aquesta estratègia CIU vol anar a buscar els ciutadans a peu de carrer per tal de fer més accessible la política a la gent. Està previst que en els propers mesos es realitzi la mateixa acció a la resta de barris de Ripollet.

Curs de formació 2.0 per a càrrecs electes
D'altra banda, el dissabte 5 de juny es va organitzar un curset de tècniques de comunicació 2.0 pels càrrecs electes de CDC de la comarca. Aquest curs forma part del projecte de formació per càrrecs electes que s'està portant a terme des de CDC a nivell nacional a tot el territori. En aquesta jornada hi van participar una vintena de regidors i regidores de la comarca del Vallès Occidental.

FOTO: Carpa de CIU instal·lada a la plaça de Pere Quart.
L.P.