Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

25 hores de heavy metal a Ripollet Ràdio

El programa de ràdio Viaje al Reino del Metal està de celebració dels seus 25 anys. L'espai va debutar a les ones el 1985 a l'antena de l'emissora de l'Associació Ràdio Ripollet i s'emet per Ripollet Ràdio des de 1997. El passat 4 i 5 de juny va realitzar una edició especial de 25 hores, conduïda per Paco González. Des de les 21 hores de divendres i fins les 22 hores de dissabte es van repassar el principals discos i artistes que han sonat al programa des de 1985, dedicant una hora a cada any. També es van realitzar 15 entrevistes a diversos grups i persones que han col·laborat al llarg de la història de l'espai radiofònic.
El programa es va retransmetre en directe per webcam i també online per i a través de TNT Ràdio Rock. Paco González i tot l'equip de Viaje al Reino del Metal s'han mostrat molt satisfets amb la celebració de la marató. A la festa no va faltar el pastís d'aniversari. A més, el regidor de Comunicació, Alberto Castro, i el gerent del Patronat Municipal de Comunicació, Toni Miralles, van lliurar a l'equip del programa un trofeu en agraïment als 25 anys d'història.

El proper juliol, l'Associació Ripollet Rock treurà al carrer una edició especial de La Olla. Els actes de l'aniversari finalitzaran el mes d'agost, amb el Festival Ripollet Rock, on enguany no hi haurà cap grup internacional, sinó que s'ha optat per portar quatre bandes nacionals, com a tribut al programa de ràdio.

Foto 1: (d'esquerra a dreta) Jaime Villén, Paco González, Xavi Méndez i Juanma a l'estudi.
Foto 2: L'equip del programa amb el regidor de Comunicació, Alberto Castro.

R.H.