Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resultats esportius del 5 i 6 de juny de 2010

Futbol
Partit amistós
P.D. Pajaril, 1 – Premià de Dalt, 1

Futbol Sala
1a territorial
Penya Esplugues, 8 Ripollet B, 3
El Ripollet B finalitza la lliga subcampió

Hoquei
2a Catalana
Ripollet, 8 – Barcino, 8

Tennis Taula
Campionats de Catalunya
Els passats 5 i 6 de juny el Club Tennis Taula Ripollet va participar a Calella als Campionats de Catalunya de Tennis de Taula en les categories Aleví i Juvenil. El Club ha sumat 9 podis als onze aconseguits als Campionats de Catalunya Infantil i Sots-21. Així, el CTT Ripollet s'ha emportat aquest any 2010 un total de 20 podis als Campionats de Catalunya d'Edats.

Destaquen els dos ors aconseguits per l'Equip Aleví Femení Finques Ripollet “A”, format per Júlia López i Laura N. Chirita, i el de Júlia López en la categoria Individual Aleví, en derrotar per 3-2 a Júlia Roca de l'Esparreguera. També van assolir quatre sots-campionats en diverses modalitats de dobles: la parella Júlia López i Laura Chirita en Dobles Alevins Femenins, Júlia López i Nil Camacho en Dobles Alevins Mixtes, Raúl Porta amb Yordi-Jason Ramons del Mataró en Dobles Juvenils Masculins i, per últim, Anna Ibáñez amb María Balanzo del FD Cassanenc en Dobles Juvenils Femenins.

Finalment els èxits del CTT Ripollet es van completar amb tres bronzes en les modalitats de Dobles Alevins Mixtes, amb la parella ripolletenca formada de Laura Chirita i Alex Rico, de Dobles Juvenils Femenins; la de Berta López i Meritxell Ferret i, per acabar, el bronze de Dobles Juvenils Mixtes amb Berta López i Yordi-Jason Ramos del Mataró.

Els jugadors i jugadores van ser dirigits pels entrenadors Miquel Arnau, Mihaela Chirita, Juan Mateo i Cristina Vico.

Foto 1: Equip del Club Tennis Taula Ripollet (foto facilitada pel CTT Ripollet)
Foto 2: Hoquei Ripollet
F.R.