Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat d'Esports presenta la nova web i els Premis 10 de l'esport local

Recentment ha entrat en funcionament la nova web del Patronat Municipal d'Esports on es pot accedir a tota la informació d'interès dels equipaments esportius municipals. Respecte a l'anterior portal, aquesta nova pàgina, pame-ripollet.org, ofereix la possibilitat d'inscriure's online a les activitats esportives i als diferents cursets.
De cara al futur, el Patronat d'Esports pretén ampliar els serveis d'aquesta web, per exemple, permetent reservar les pistes de tennis i poliesportives de forma online o crear una intranet de gestió per a les entitats.

Premis 10 de l'esport
D'altra banda, el Patronat d'Esports també ha anunciat la convocatòria dels Premis 10 de l'esport local, que s'entregaran el proper 12 de novembre, al Teatre Auditori. En aquests moments des del PAME ja s'ha fet arribar una carta a totes les entitats esportives per tal que, fins al 25 d'octubre, presentin les candidatures a les sis categories del premi: millor esportista masculí, millor esportista femenina, millor entitat esportiva, persona no esportista vinculada i dedicada al món de l'esport, millor trajectòria esportiva i millor equip de la localitat. Les bases es poden consultar a la pàgina web del PAME.

F.R.