Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Àrea de Patrimoni restaura tres olis d'Andreu Solà

Durant el mes de juny, l'Àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura durà a terme la restauració de tres obres de grans dimensions del pintor local Andreu Solà i Vidal, custodiades pel Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata. La millora es durà a terme gràcies al programa de restauració de la Xarxa de Museus Locals, a través de la qual la Diputació de Barcelona dóna suport als museus, tant en aspectes de conservació preventiva, com en atendre les necessitats de restauració dels fons i col·leccions.
En aquest cas, i mitjançant un conveni entre la Diputació i l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona, restauradors professionals, acompanyats d'un grup d'alumnes en pràctiques de l'especialitat de pintura, es faran càrrec de la restauració de tres olis de Solà que presenten llacunes, descamació o corc a la fusta.
Per al dia 9 de juny s'ha programat un matí de Portes Obertes a partir de les 10.30 hores per tal que els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin puguin apropar-se al CIP Molí d'en Rata i veure com es treballa in situ en la restauració d'una obra d'art.

Per a més informació poden dirigir-se al CIP Molí d'en Rata (C/ Molí, 1), al telèfon 93 594 60 57, al web pmc.ripollet.cat i al blog molidenrata.blogspot.com.

Foto: 'Figura femenina al jardí' d'Andreu Solà (1891)

L.P.