Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Bàsquet Ripollet busca jugadores pels seus equips

El Club de Bàsquet Ripollet vol reforçar el seu equip cadet i formar equips inferiors femenins. Per això fa una crida a les noies que vulguin jugar a bàsquet. L'equip cadet és obert a les jugadores nascudes els anys 1995 i 1996. Les nascudes posteriorment serien infantils (1997) o preinfantils (1998).
El club es dirigeix especialment a les jugadores nascudes l'any 1998 que aquest any deixaran l'escola per passar a l'institut. Aquest canvi fa que en la majoria dels casos les jugadores hagin d'abandonar la pràctica del bàsquet o es vegin obligades a marxar fora del poble.

Es convoca a les nenes interessades el dijous 3 de juny, a partir de les 18h i al Pavelló Francesc Barneda (carrer de Tamarit, 32) perquè participin en una primera sessió d'entrenament. Les sessions es repetiran els dimarts i dijous següents. Qui no pugui assistir-hi però vulgui informació, pot adreçar-se a la seu del club (carrer de Tamarit, 32), els dilluns, dimecres i divendres, a partir de les 18:30h. El telèfon del club és el 93 594 68 36.

F.R.