Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Regidoria de Joventut presenta el 'Versió Beta 08291'

Durant els mesos de juny i juliol, la Regidoria de Joventut ha organitzat un cicle d'activitats, emmarcades en l'Estiu al Carrer, sota el lema ‘Versió Beta 08291'. Es tracta d'accions organitzades per i per als joves de Ripollet per animar els vespres estiuencs al municipi. Aquest projecte vol tenir continuïtat durant la resta de l'any, amb noves activitats, impulsades des de la Regidoria.
El primer acte serà el dia 11 de juny, amb la Festa de fi de curs del Kftí. Serà a les 20 hores al pati del Centre Cultural i comptarà amb l'actuació del grup local Trashkilon. El dia 18 de juny, a les 22 hores, hi haurà Cinema a la fresca, també al pati del Centre Cultural.

De nou, el dia 3 de juliol, les entitats Skamarlà Crew i el grup d'Skaters, conjuntament amb la Regidoria de Joventut tornaran a organitzar l'Urban Day. Les activitats començaran a les 19 hores, a la plaça del Molí.

Un altre dels moments culminants d'aquest programa juvenil serà la 12a edició del Certamen de Curtmetratges. Els passis dels curts seran del 9 a l'11 de juliol i l'entrega de premis així com el 3r Concurs de Curts Express serà el dia 17 a les 22 hores, al pati del Centre Cultural.

F.R.

Foto:
- Portada del díptic.
- Ferran Tornel, regidor de Joventut.

Doc adjunta:
- Programa d'activitats.