Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mans Unides Ripollet recull fons per formar professors a l'Índia

La secció local de Mans Unides ha iniciat una campanya de recollida de fons. Ripollet, que treballa de forma conjunta amb les delegacions de Mans Unides de Cerdanyola, Montcada i Sant Cugat, destinarà els diners recollits a la formació de 128 mestres de poblacions de les comunitats amb les castes més desfavorides.
Així, Mans Unides a Ripollet ha instal·lat guardioles en diferents llocs del municipi; va fer un ball i un sorteig al Casal d'Avis, on es van recaptar més de 600 euros i ha organitzat un dinar de germanor pel proper 20 de juny. El tiquet del dinar, que es farà al pati de l'escola Anselm Clavé, a les 14 hores, costa 10 euros i es por comprar a l'Estanc Solà, al carrer Nou, número 6.

Campanya del 2009
L'any passat Mans Unides va aconseguir recaptar gairebé 5.000 euros per altres accions humanitàries. L'objectiu d'aquesta organització sense ànim de lucre és realitzar projectes que tinguin una continuïtat a països més desfavorits, on l'ONG compta amb una delegació, per tal de gestionar de forma directe els diners recollits.

F.R.

Foto:
- Membres de Mans Unides durant la presentació de la campanya.