Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Resultats de la jornada esportiva del 29 i 30 de maig


Futbol
Preferent
Farnès, 3 - Ripollet, 3 (El Ripollet finalitza 4t a la Lliga)
Copa Catalunya
Pajaril, 1 – L'Atmella, 1 (El Pajaril va perdre als penalties)

Futbol Sala
1a preferent
Ripollet B, 3 – Catelldefels, 4

Bàsquet
3a Categoria
Ripollet B, 61 - Premià de Mar, 68

Hoquei
2a Catalana
Folgueroles, 4 - Ripollet, 5

Tennis Taula
11 podis als Campionats de Catalunya a Olot
Els passats 29 i 30 de maig es van celebrar a Olot els Campionats de Catalunya de Tennis de Taula en les categories Infantil i Sots-21, on el Club Tennis Taula va aconseguir 11 podis. Destaca l'or aconseguit per l'Equip Infantil Femení del Finques Ripollet format per Anna Ibáñez, Júlia López i Laura Chirita enfront el FD Cassanenc per un emocionant 3-2 final. Els dos sots-campionats van venir de la mà dels dobles en la modalitat de Dobles Infantils Femenins amb la parella formada per la ripolletenca Laura Chirita i María Balanzó del FD Cassanenc, i en la modalitat de Dobles Sots-21 Mixtes, amb la parella formada per Berta López del CTT Ripollet i per Carlos Aláez del Falcons de Sabadell.

Finalment, els èxits del CTT Ripollet es van completar amb 8 bronzes en les modalitats d'Equips S-23 Femenins (Finques Ripollet) amb Cristina Vico i Berta López; d'Equips Infantils Masculins (Sandacos Ripollet) amb Raúl Porta, Adrià Crusi i Martí Berenguer; d'Individual S-21 Femení amb Berta López i Meritxell Ferret; d'Individual Infantil Masculí amb Raúl Porta; de Dobles Infantils Masculís amb la parella Raúl Porta del CTT Ripollet i Yordi-Jason Ramos del CN Mataró; de Dobles Infantils Femenins amb Anna Ibáñez i Júlia López, i per últim, de Dobles Infantils Mixtes amb Anna Ibáñez i Raúl Porta. Els entrenadors van ser Miquel Arnau, Mihaela Chirita i Juan Mateo.

Els propers 5 i 6 de juny se celebraran a Calella els Campionats de Catalunya en les categories Aleví i Juvenil, on també participarà una nombrosa representació de jugadors i jugadores del Club Tennis Taula Ripollet.

Foto: CTT Ripollet. D'esquerra a dreta: Mihaela Chirita (entrenadora), Raúl Porta, Anna Ibáñez, Laura Chirita, Júlia López, Cristina Vico, Meritxell Ferret, Adrià Crusi i Berta López.

R.H.