Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cloenda del Certamen de Teatre Infantil

Dijous, 27 de maig, a les 17.30 h, al Teatre Auditori, el Patronat Municipal de Cultura organitza la cloenda del Certamen de teatre infantil dels alumnes d'arts escèniques del programa EduArt. Aquest certamen, que va començar el passat 18 de maig, ha comptat amb l'actuació de més d'un centenar de nens i nenes de 6 centres educatius de la nostra població. Per assistir a l'acte de cloenda és necessària una invitació que es podrà recollir una hora abans de l'espectacle al Teatre Auditori.
L'objectiu d'aquesta activitat és veure el treball que han fet els alumnes del programa d'arts escèniques del projecte EduArt, així com apropar les arts escèniques a les famílies i fomentar la creació de nous públics. Al llarg d'aquests mesos, els nens i nenes han pogut potenciar la seva creativitat mitjançant l'expressió corporal i diversos recursos contemporanis, com s'ha fet palès en les 8 representacions que s'han dut a terme al Teatre.

El Patronat Municipal de Cultura fa una valoració molt positiva d'aquest certamen i també del curs, que va començar a l'octubre de l'any passat. En aquests moments ja s'està preparant el proper curs 2010-2011. Aquest programa compta amb la col•laboració de la Regidoria d'Educació, a través del Pla Educatiu d'Entorn, i la comunitat educativa de les escoles de Ripollet.

F.R.