Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cautela davant les mesures econòmiques del govern central

L'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, s'ha mostrat cautelós amb les repercussions que tindran sobre els ajuntaments les mesures per reduir el dèficit, anunciades pel govern de l'Estat. Parralejo ha avançat que el proper 28 de maig assistirà a una reunió de la Comissió Municipalista de Catalunya, convocada per consensuar els criteris d'aplicació de la retallada.
Quant a l'afectació dels sous dels treballadors municipals, Parralejo ha manifestat que l'endemà de conèixer la notícia es va reunir amb la Junta de Personal i el Comitè d'empresa per traslladar-los un missatge de tranquil·litat. Així mateix, ha mostrat la seva confiança en la salut de les finances municipals de Ripollet, perquè el consistori està al 50% de la seva capacitat d'endeutament, senyal, segons l'alcalde, que "hem fet els deures i tenim els comptes sanejats".

Igualment, la notícia que el govern havia prohibit el crèdit a llarg termini també havia estat rebuda amb serenitat a la localitat, ja que l'Ajuntament ja tenia aprovat el crèdit de les inversions d'aquest exercici. Finalment, l'executiu ha rectificat i ha fixat la data en l'1 de gener de 2011.

R.H.