Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Info de la setmana: 21 de maig de 2010

En aquesta edició hem conversat amb Jesús Ferrer, membre de l'Associació d'Afectats per l'Amiant de Cerdanyola i Ripollet; Jordi Calvo, advocat del buffet Roca i Junyent i Josep Tarrés, metge pneumòleg especialista en malalties relacionades amb l'amiant. Amb tots ells hem parlat sobre el judici que va tenir lloc la setmana passada a Madrid basat en una denúncia presentada pels afectats passius per l'amiant de Ripollet i Cerdanyola.
A la secció de Servei al Ciutadà hem entrevistat a Manel Sauló, president de l'Aula d'Extensió Universitària per a la gent gran de Ripollet. I també hem tractat els temes d'actualitat de la setmana com ara la visita a Ripollet del diputat d'Esports, Josep Monràs, les convocatòria del Certamen de Curtmetratges de Ripollet, les activitats de l'Estiu al Carrer o l'aniversari de Ripollet Sardanista. També hem tractat la polèmica sorgida entre equip de govern i el COP-CpR respecte al projecte de patis oberts, amb la regidora d'Educació, Maria del Mar Viera i el portaveu del grup de l'oposició, José Luis Muñoz.

Redifusió i descàrrega per Internet
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores.
També podeu descarregar la darrera edició de l'INFO de l'arxiu adjunt. La qualitat de so ha estat reduïda per tal d'agilitzar la seva baixada.

L.P.