Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Bona acollida del Dia Internacional dels Museus

Per tercer any consecutiu, Ripollet va celebrar el passat diumenge, 16 de maig, el Dia Internacional dels Museus. Sota el títol 'Ripollet, espai d'identitat', l'àrea de Patrimoni del Patronat Municipal de Cultura va programar diverses activitats que van comptar amb la participació d'una vintena de persones. Així, es van dur a terme una jornada de portes obertes al Centre d'Interpretació del Patrimoni i al Molí d'en Rata, visites guiades a les diverses exposicions, un recull fotogràfic i un recorregut pel Ripollet històric.
Els museus més a prop
L'objectiu principal d'aquestes jornades és apropar les institucions museístiques i els professionals que hi treballen al públic en general, així com sensibilitzar els ciutadans sobre la tasca i els reptes que tenen els museus per esdevenir institucions al servei de la societat i el seu desenvolupament.

El Dia Internacional dels Museus és una celebració a nivell mundial que té lloc des del 1977 amb l'objectiu d'apropar als ciutadans la tasca que fan els museus, com a institucions al servei del desenvolupament de la societat, de la cooperació i de l'enriquiment de les cultures.

El Dia Internacional dels Museus està organitzat per l'ICOM (Consell Internacional dels Museus), organització no governamental de museus i professionals creada l'any 1946 amb seu a París.

L.P.