Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la programació de l'Estiu al Carrer 2010 amb una trentena d'activitats

El Patronat Municipal de Cultura va donar el passat 16 de maig el tret de sortida a la programació de l'Estiu al Carrer 2010. Des d'ara i fins a finals del mes de juliol es podrà gaudir d'una trentena de propostes d'allò més variades. Aquest programa va néixer amb l'objectiu d'oferir a les entitats culturals del municipi la possibilitat que mostrin les seves activitats coincidint amb l'arribada del bon temps. El PMC es fa càrrec de tota la infraestructura necessària per a que aquestes activitats es duguin a terme i fa algunes aportacions econòmiques en forma de subvencions.
Un altre dels objectius de l'Estiu al Carrer és arribar al màxim de públic possible ja sigui infantil, juvenil i familiar, per la qual cosa s'ofereix un ampli ventall de possibilitats. El programa d'enguany inclou la festa dels barris de Maragall, Sant Andreu, Tiana i Can Mas, sardanes, jotes, ballada de gitanes, Trobada de Harleys, mostra de catifes florals, trobada de tambors, flamenc, nit de bruixes i danses folklòriques; així com diverses activitats organitzades per la Regidoria de Joventut i destinades a un públic més jove: cinema a la fresca, certamen de curtmetratges, l'Urban Day, etc. Una de les novetats del programa d'aquest any serà la celebració dels 25 anys de la colla de Diables de Ripollet i el ball a càrrec de la Comissió de les Festes de la Tardor.

Totes les activitats són gratuïtes i es duran a terme a diversos punts de Ripollet. El PMC vol aprofitar per agrair la implicació de les entitats culturals de Ripollet que participen a l'Estiu al Carrer, un programa que ja s'ha consolidat i que any rere any ofereix a la població una bona alternativa cultural i festiva per als mesos d'estiu.

F.R.