Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de l'EduArt exposen i representen el seu treball

La Sala d'Art del Centre Cultural acull fins el proper 23 de maig l'exposició ‘El lloc viscut i el lloc ideal'. Es tracta d'una mostra dels treballs realitzats pels alumnes del programa educatiu d'arts visuals EduArt a les escoles de Ripollet. Durant aquesta setmana s'han realitzat dues presentacions de la mostra, tant per al públic en general com per a les escoles Tatché, Ginesta i Gassó. El proper dimecres, dia 19, es farà la tercera i última presentació, en aquest cas per l'escola Tiana.
A partir d'un important treball amb els alumnes sobre ells mateixos i les seves famílies, els nens i nenes han creat un lloc ideal per viure, que el podem conèixer gràcies a aquesta exposició. En la mostra han intervingut una quarantena d'alumnes de les escoles Tatché, Tiana de la Riba, Ginesta i Gassó.

Arts escèniques
D'altra banda, el proper 18 de maig començaran les representacions del programa d'arts escèniques de l'EduArt, amb un certamen de teatre que s'allargarà fins el proper dia 27.

Es tracta de 8 obres que es representaran al Teatre Auditori i on hi participen un centenar de nens de 6 escoles del municipi. Al llarg d'aquest curs els nens i nenes han pogut potenciar la seva creativitat mitjançant l'expressió corporal i diversos recursos contemporanis, alhora que han fomentat les relacions amb el grup.

R.H.