Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ripolletenc Jordi Pino, guanya la IV Cursa de Cambrers de Cerdanyola del Vallès

El passat dissabte 15 de maig va tenir lloc a Cerdanyola del Vallès la IV Cursa de Cambrers i Cambreres, que va comptar amb un total de 28 participants i on s'havia de combinar rapidesa i habilitat. La prova consistia en portar durant 80 metres i damunt de la safata dues ampolles de cervesa i dues gerres de mig litre plenes de líquid, superant diversos obstacles. El guanyador va ser el ripolletenc Jordi Pino, de Ca l'Enric, que s'endugué 220 euros, un trofeu i el seu pes en cervesa.

El segon premi va ser per Nino Romera, del Bar Alaska (130€, trofeu i un pernil), el tercer per Cojocaru Giorghe, de l'establiment ripolletenc Rotonda Tapes (80€, trofeu i regal) i el quart per Javier Guarnido, de Ca l'Enric (50€ i regal).

La distinció per la cambrera millor classificada (80€ i regal) ha estat per Cristina Florina Cojocaru, de l'establiment ripolletenc Rotonda Tapas.

Pel que fa a les normes de la competició, vessar líquids penalitzava, així com abocar alguna ampolla o gerra, agafar la safata amb les dues mans o perdre algun dels components que calia portar.La IV Cursa de cambrers i cambreres de Cerdanyola del Vallès l'organitzà el Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès amb la col•laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i les empreses Damm, Serhs i Gros Mercat.