Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords de la Junta de Govern del 10 de maig 125.000 euros per a beques de llibres

La sessió setmanal de la Junta de Govern Local, del passat 10 de maig, va donar llum verda a les bases per concedir, per tercer any consecutiu, l'ajut universal de 36 euros per a l'adquisició dels llibres de text. Novament, se'n beneficiaran tots els nens i nenes, empadronats al municipi, que cursin entre P-3 i 6è de primària, tant dins com fora de Ripollet.
Properament, els pares i mares de Ripollet rebran una carta informativa amb informació sobre com tramitar la sol·licitud i els terminis de presentació. La petició es podrà fer a través de la web municipal ripollet.cat fins el 30 de setembre.

D'altra banda, també s'ha previst un paquet d'ajudes per les AMPA, pels projectes de socialització de llibres de text. Les aportacions seran de 1.000 euros per les centres amb dues línies i de 600 euros per als d'una línia. El pressupost previst per a tots el paquet de beques ascendirà, aproximadament, a 125.000 euros.

Un altre dels punts tractats a la sessió va ser l'aprovació dels quatre projectes, presentats per entitats del municipi, que l'Ajuntament ha contractat, a través del Projecte d'Intervenció Integral al barri de Can Mas. L'objectiu d'aquesta acció és la potenciació d'activitats socioculturals i la promoció dels espais i equipaments del barri de Can Mas.

Les entitats col·laboradores seran l'Associació de Veïns de Can Mas, que rebrà 4.000 euros per fer la revetlla de Sant Joan, al parc del Primer de Maig; l'Agrupació Ripollet Natura, amb 9.870 euros, per a la creació de l'Aula de Ciència i Ecologia Urbana. Aquest projecte funcionarà durant tot el curs escolar 2010-2011, durant dues hores a la setmana i consistirà en uns itineraris per tal de donar a conèixer l'espai natural i urbà a Can Mas. L'activitat està oberta per a totes les edats. També ha estat seleccionat el Club d'Escacs Ripollet, amb una aportació de 1.570 euros, que realitzarà el 1r Obert de ràpides d'escacs de Ripollet i, finalment, a l'entitat Patins Solidaris, amb 990 euros, s'encarregarà de dur a terme l'activitat Caps de setmana amb Patins Solidaris, a les instal·lacions de l'INS Can Mas.

FOTO: Xavier Peñarando, 2on tinent d'alcalde, a la roda de premsa per informar dels acords de la darrera JGL.

F.R.