Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Gresca facilitarà l'obtenció del certificat ACTIC de noves tecnologies

L'Esplai La Gresca ha estat autoritzat a actuar com a centre col·laborador de la Generalitat i, per aquest motiu, posa a disposició de les persones interessades les seves instal·lacions i recursos per a la realització de la prova d'avaluació del certificat ACTIC. Es tracta d'una acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació i és un certificat digital acreditatiu que dóna a conèixer a qualsevol empresa o administració quin nivell de coneixements té l'usuari en l'ús de les noves tecnologies.
L'horari del servei és de dilluns a divendres i en horari de 9 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Dins d'aquests horaris es podrà oferir diàriament la informació necessària a les persones que estiguin interessades en el reconeixement ACTIC així com el desenvolupament de les funcions de coordinació necessàries amb l'oficina gestora.

Per més informació, es pot trucar al telèfon de l'entitat 93 691 36 75 o al carrer Bonavista, 12 de Ripollet. També es pot consultar la web de la Generalitat de Catalunya, Direcció General de la Societat de la Informació a actic.gencat.cat o trucant al 012.