Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves poden escollir quina música s'escoltarà al Teatre Auditori

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell ha posat en marxa la campanya 'A quin concert vols anar?', que vol aconseguir la participació dels joves en la selecció dels grups de música que es programaran en la propera temporada d'espectacles professionals del Teatre Auditori. L'entitat ha fet pública una llista perquè els joves triïn els seus grups preferits. Les tres formacions amb més vots es programaran durant la temporada 2010-2011, una cada trimestre.
Les propostes són grups i intèrprets punters de la música catalana: Plouen Catximbes, Mazoni, Guillamino, Ix!, Quimi Portet, El petit de ca l'Eril, SanJosex, Els amics de les Arts, Anna Roig i l'ombra de ton chien i Mishima. Els vots es recolliran a l'adreça de correu electrònic de l'Associació (aetmvr@gmail.com) o a l'apartat Fòrum de la seva pàgina Facebook . Només es recollirà un vot per dia i persona.

Entre tots els participants, l'Associació d'Espectadors sortejarà dos carnets Soci Jove, que inclou tres concerts de música i dos espectacles de teatre. De manera, que els guanyadors podran assistir a tots els concerts joves programats. Es podrà votar fins el 27 de juny.

R.H.